Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014. októberi klubnapközi

2014.11.06

Októberi klubnapközi

 

Az idei tanévben a Dömsödi Széchenyi István Általános Iskola alsó tagozatán megjelent egy kisebb, ám annál jelentősebb újítás, ami a délutáni foglalkozásokat érinti.

A napközis foglalkozások színesebbé tételére bevezettük a Klubnapközi elnevezésű foglalkozásokat. Ezt öt alkalommal tervezzük megejteni a tanév során. Az első ilyen alkalomra október 22-én, az őszi szünet előtti utolsó tanítási napon került sor. A gyereket meglepetésként érte az esemény, a pedagógusok ugyanis teljes titoktartás közepette szervezték meg ezt az eseményt. A gyerekeket vegyes csoportokba osztottuk, majd kezdetét vette a program. A csapatok négy helyszínen élvezhették a napközis tanító nénik kreativitását dicsérő programokat, eseményeket, lehetőségeket. Minden résztvevő gyerek játszhatott „rendőrös” játékot, készíthetett só-liszt gyurmából figurákat, kereshetett kincset, vagy oldhatott meg érdekes és gondolkodtató feladatokat a saját korosztályának megfelelően.

Tapasztalataink alapján minden érintett gyerek és pedagógus jól érezte magát ezen a napon. Új élményekkel gazdagodva, izgatottan várjuk a következő ilyen alkalmat, melynek konkrét időpontját egyelőre rejtély övezi...

 

Varsányi Annamária