Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az általános iskolákba történő beíratásra

2014.03.07

 FELHÍVÁS

az általános iskolákba történő beíratásra

Értesítjük az érintett szülőket, hogy a 2014/2015. tanévre történő általános iskolai beíratásokra az alábbi időpontokban kerül sor:

2014. április 28 - 29 - 30. (hétfő, kedd, szerda)

8.00 órától 18.00 óráig

Tanköteles gyermekét a szülő köteles a lakóhelye, ennek hiányában tartózkodási helye szerinti illetékes vagy a választott iskola első évfolyamára beíratni.

A beíratás helye Dömsödön:

Dömsöd, Béke tér 2.

Az OMK iskolai részén, I. emelet igazgatóhelyettesi iroda

Ügyintéző:  Kovács Sándorné

Az első évfolyamra történő beíratáskor a gyermek személyazonosítására alkalmas, a gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolványt (lakcímkártya), és az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolást kell bemutatni. Beiratkozáskor a Szülőnek írásban nyilatkoznia kell arról, hogy hit-és erkölcstan, vagy erkölcstan oktatást választ gyermeke számára.

A felvételről első fokon az iskola igazgatója dönt, elutasítás esetén fenntartó hivatott a felülbírálati kérelmet elbírálni.

 

2014.

Az egyes általános iskolák körzetébe tartozó települések nevét az alábbiakban közöljük:

Körzeti általános iskola, Dömsöd Nagyközség közigazgatási területéről:  Széchenyi István Általános Iskola, Dömsöd, Széchenyi út 9.

További, a tankerület illetékességi területén működő általános iskolák: Apaj, Kiskunlacháza, Áporka, Ráckeve, Szigetbecse, Makád, Lórév, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetcsép                                                 Gyógypedagógiai nevelési-oktatási intézmények: Kiskunlacháza