Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


pályázatok kicsiknek

2016.03.02

A Bíró utcai iskolások szülői felajánlásoknak köszönhetően ismét, több napig tartó mézkóstoláson vettek részt. A legnagyobb sikere megint  a selyemfűméznek volt, de egyre többen kedvelik a gesztenyét is. Köszönjük szépen a kedves szülőknek, Ács Ildikónak és Takács Istvánnénak.

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy iskolánk 352 pályázó általános iskola közül bejutott a 2015/2016-os Kinder+Sport  programsorozatba. A felkészülés már gőzerővel folyik, hiszen az első regionális elődöntők április elején lesznek. A 14 fős csapatnak ezúton is sok sikert és jó felkészülést kívánunk! ( A pályázatot Ambruska Margit és Keyha-Czeller Piroska írta, a gyerekeket is ők készítik fel és kísérik a versenyre.)

 

A 3. c osztályosok csapata kitűnő eredménnyel, maximális pontszámmal jutott tovább a Vigyázz! Kész! Pénz! pénzügyi vetélkedő első fordulójából. A második forduló feladatait már megoldották, az eredményről később számolunk be. 

Gratulálunk, csak így tovább!

 

A 3. c osztályosok beneveztek a Magyar Diáksport Szövetség által meghirdetésre került Játssz te is! játékalkotó pályázatra. Az általuk kitalált fogójáték az Óvakodj a tolvajtól! nevet kapta. Az eredményhirdetés a hónap közepén várható. A főnyeremény egy sportnap az iskola összes tanulója számára, melyen három világbajnok sportoló is részt vesz. Mindannyian bízunk a sikerben! ( A pályázat elkészítésében Ambruska Margit és Keyha-Czeller Piroska vettek részt.)